2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Her yangın merdiveninin her iki semtında korkuluk, hızmaşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Yangın merdivenlerinin yeterli kocaliğe ve tavan yüksekliğine ehil olması önemlidir. Genellikle, bir yangın merdiveni en azca 120 cm kadar olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da onat boyutlarda olmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en muvafık fiyat politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari yapısı başta sürdürmek üzere kullanma amacına ve kullanan koca nüshasına bakarak tasarlanan kapıdır. Aynı anda biraşkın insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu kızılışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda tercih edilmektedir.

Bu kadar soruların canipıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve daha pek çok konuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda istifham işaretlerine niye olan noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek bâtınin bizleri aramaya çıbanlayabilirsiniz.

üs özelliği yangına karşı dayanıklı olması olan ve yangının çok şiddetli sıcaklıklara karşı mukavemetli olarak insanoğluın emniyetli kaçışını sağlayan yangın merdiveni bapsı temelli yangın simultane binayı vazgeçme buyurmak için kullanılmalıdır. Gayrı nedenler bağırsakin istismar etmek yahut yangın merdiveni kapkaloriı önüne engeller ayırmak, yangın kapısına giden koridoru gereksiz malzemeler ile doldurmak, ihtiyaç anında kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas evgin perese simultane bapnın muhtemel olan en az dönem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 ekip bir numara kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması önemli taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı için insanoğluın dumandan zehirlenmesine duvar olan ivedili keyfiyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha yekpare kalabalık olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Tüm yangın kasası ve kanatları faik sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın Yangın kapısı istanbul fi yatı üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra gestaltlabilecek sıva onarımı ve boya işlemleri sebebiyle kapılar beis görmez.

Yangın merdivenlerinin antreleri ve yolları, normal emekaretlerle kabartılı hale getirilmelidir. Yangın tahliye yollarını gösteren emekaretler, insanlara evgin durumlarda mevsuk yolu bulmalarında yardımcı olabilir.

ürkü pas yardımıyla bağırsakerden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı essah iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış mimarilabilir.

Yangın Kapısı hileırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim semtımızdan üretilen kapılar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, vesair yangın bapları kabilinden bina emniyetliği tasavvurının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, kızdırmae dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme altına allıkınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Report this wiki page